Mon. Apr 19th, 2021

Oameni buni, este nevoie de sprijin!

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

Cine mai vine în ajutor?

Acum o lună de zile nenorocire mare s-a abătut asupra familiei Loghin Gelu din localitatea Dumești, județul Vaslui! Un incendiu devastator a ars în întregime locuința cu tot ce era în interior. Mai grav e că în incendiu și-a pierdut viața tatăl d-lui Loghin Gelu….. La puțin timp după evenimentul nefericit noi am făcut o vizită familiei. Precizez că d-ul Loghin întreține singur 3 copii((soția a decedat acum câțiva ani răpusă de o boală nemiloasă), toți pe băncile școlilor. Giorgiana este studentă la Facultatea de Litere din Iași în anul II. Ștefania și Alexandru sunt elevi la Liceul Ștefan Procopiu din Vaslui în clasele a XII-a,respectiv a X-a. Toți trei copiii au rezultate foarte bune. Atunci am lansat un apel de sprijinire a familiei la care au răspuns câteva persoane.
Sensibilă la apel a fost și d-na Hriscu Valerica, administrator al firmei VENUS-CV din Vaslui care a luat inițiativa de a achiziționa materiale de construcție, prin intermediul Asociației „SOLIDAR”, în valoare de 2450 lei.
Achiziția materialelor s-a făcut de la Negrești în prezența d-nei Hriscu Valerica-administrator al firmei VENUS-CV SRL, a d-nei Popa Antonela-Irina-reprezentanta Asociației „SOLIDAR” dar și a d-lui Loghin Gelu care s-a arătat deosebit de recunoscător. De altfel, d-ul Loghin Gelu și-a exprimat speranța că și alți oameni cu suflet vor veni în ajutor astfel ca în primăvara anului viitor să demareze construcția unei locuințe.
Dumnezeu să binecuvânteze pe toți cei care manifestă empatie față de semenii aflați în nevoi!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.