Sun. Mar 29th, 2020

COMUNICAT DE PRESA

2 min read

ROMÂNIA JUDEȚUL VASLUI
MUNICIPIUL VASLUI PRIMĂRIA
Tel.: +40235/310999,+40235/313946,Fax:+40235/315946
E-mail: pmv@primariavaslui.ro Web:www.primariavaslui.ro
Str. Spiru Haret nr. 2, cod poștal 730139, Vaslui 2

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Având în vedere reacțiile apărute în ultimele două zile în mass-media și pe rețelele de socializare referitoare la semaforul instalat în municipiul Vaslui la intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu, Donici și Călugăreni vă facem
cunoscut următoarele :
-Semaforul a fost instalat urmare a aprobării de către Consiliul Local al municipiului Vaslui prin H.C.L. nr.82/27.06.2019, a Raportului Comisiei de reglementare a circulației pe drumurile publice în municipiul Vaslui, comisie înființată prin Dispoziția Primarului municipiului Vaslui nr. 544/17.10.2018 și a avizului Poliției Rutiere. La punctul 7 al raportului se precizează ca măsură ”Creșterea fluidizării traficului, dar și a gradului de siguranță al pietonilor prin semaforizarea unor intersecții”, prima dintre acestea fiind menționată intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu, Donici și Călugăreni;
-Atingerea obiectivelor menționate mai sus se poate face prin monitorizarea permanenta a situației reale din trafic, atât în orele de vârf, cât și în celelalte intervale de timp și prin luarea măsurilor corective necesare, în special cele referitoare la ajustarea și optimizarea timpilor de funcționare ai semaforului pe diferite faze ale acestuia, acțiune care este în curs de desfășurare.
Mentionam faptul că, urmare a unor măsuri deja luate, primele efecte pozitive au început să apară, astfel încât, începând cu data de vineri, 22 noiembrie 2019 circulația în zonă s-a îmbunătățit considerabil.
Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat și vă asigurăm că se vor depune toate eforturile necesare pentru atingerea obiectivelor acestei măsuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.