Thu. Apr 2nd, 2020

”Solidarii”… recidiveaza!!

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 7 persoane, oameni în picioare

In cursul zilei de ieri voluntarii Asociației „SOLIDAR” au derulat o acțiune umanitară în localitatea Grăjdeni, comuna Fruntișeni, județul Vaslui.
Acțiunea a vizat 8 cazuri umanitare pe baza unei liste puse la dispoziție de Mariana Crâșmaru, asistent medical comunitar în comună. Este vorba despre familii cu mulți copii, familii cu probleme de sănătate și un copil crescut de bunică. Voluntarii au oferit haine, încălțăminte, jucării și alimente către 33 persoane cu un număr total de 22 copii. S-au distribuit 27 saci cu bunuri din categoriile enumerate, cântărind 228 kg. De asemenea, fiecare caz a primit și câte o cutie cu alimente de bază și dulciuri. La acestea s-au adăugat o mașină de spălat semiautomată nouă și un leagăn pentru bebe.
Voluntari implicați: Flori Stanciu, Popa Irina Antonela, Larisa Elena Sabadac, Teodor Chiriac coordonați de Ionel Popa, președintele asociației.
”Mulțumim tuturor celor ce ne-au furnizat bunurile, în mod special d-lui Croitoru Gheorghe, președintele Filialei Vaslui a UJ CNSLR Frăția și unei persoane cu totul speciale care ne-a furnizat alimentele și dulciurile!
„Ceea ce are nevoie lumea este un nou fel de armată: armata bunătăţii.” Cleveland Amory
Dumnezeu să binecuvânteze toți donatorii, să le ocrotească familiile și să le aducă prosperitate pe măsura sufletelor lor mari!”, ne-a transmis Ionel Popa, presedintele Asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui.

Dorelian David

Este posibil ca imaginea să conţină: 9 persoane, inclusiv Ionel Popa, persoane zâmbind, oameni în picioare
Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, inclusiv Ionel Popa, oameni în picioare şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 10 persoane, inclusiv Ionel Popa, persoane zâmbind, oameni în picioare şi noapte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.