Mon. Apr 6th, 2020

Activitate febrilă pentru voluntarii Asociației „SOLIDAR”!!

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, inclusiv Ionel Popa, oameni în picioare

Ieri membrii Asociatiei ”Solidar” au îndeplinit dorința Alexandrei, fetița de 14 ani de la Serbotești, comuna Soleșți, județul Vaslui, respectiv aceea de a avea o mașină de spălat semiautomată! Reamintim că Gheorghe Rusu crește singur doi copilași, Răzvan, de 10 ani și Alexandra, de 14 ani, mama lor părăsind domiciliul conjugal, fiind plecată departe de localitate. Alexandra a preluat treburile casei, gătitul și spălatul rufelor fiind activități cotidiene. Detalii despre situația lor găsiți la adresa: http://asociatiasolidar.info/dorinta-unei-fete-de-14-ani-o…/ .
”Prin grija unei persoane cu totul și cu totul speciale care dorește să rămână anonimă, am primit o mașină de spălat rufe semiautomată nouă, un model mai mult decât dorit pe care am și distribuit-o. Și un amănunt: are și garanție extinsă la mașină! Am relatat acest amănunt pentru că spune multe despre caracterul acestui OM!
Dumnezeu să-i dea sănătate, prosperitate și să-i răsplătească îndoit bunătatea!
Astăzi se sărbătorește Ziua Mondială a Bunătății ocazie cu care îndemnăm pe toți cei care pot să urmeze un astfel de exemplu.
Asociația „SOLIDAR” a fost reprezentată de Magdalena Nechita, Antonela-Irina Popa și Ionel Popa.
„Când eram tânăr, admiram oamenii inteligenţi. Acum, când sunt în vârstă, admir oamenii buni.” Abraham Joshua Heschel
Alte informații despre activitățile Asociației „SOLIDAR” le găsiți la adresa:http://asociatiasolidar.info/ sau pe pagina de facebook. Astăzi am intensificat pregătirile pentru acțiunile pe care le vom derula în perioada premergătoare Sărbătorilor de iarnă. Avem multe daruri de făcut în sprijinul lui Moș Nicolae și Moș Crăciun.
Au participat la acțiunea de astăzi voluntarii: Andreea Crețu, Minodora-Gabriela Luchian, Larisa-Elena Sabadac, Tania Lupu, Teodor Chiriac, Ștefania Loghin, Laura Vizitiu, Florentina Stanciu, Simona Cojocaru, Monica Nechita, Magdalena Nechita, Ioan Nechita, coordonați de Antonela-Irina Popa și Ionel Popa”, ne-a transmis cel din urma.
Cei care doresc să facă donații ii pot contacta la telefoanele 0761130398 sau 0753342654.
Cei care doresc să vină alături de acesti”facatori de bine”, ca voluntari, sunt așteptati cu drag!
Felicităm întreaga echipa!

Dorelian David

Este posibil ca imaginea să conţină: 13 persoane, inclusiv Ionel Popa, persoane zâmbind, oameni în picioare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.