Thu. Apr 2nd, 2020

Inca un gest de mare omenie!

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

Va prezentam, in cele ce urmeaza cazul unui jandarm din Arad. Chiar daca nu este din judetul Vaslui, zona la care facem referire mereu, gestul nobil al acestuia merita a fi publicat si apreciat. Jandarmul și-a oferit casa drept adăpost pe timpul iernii, pentru o familie.
De 21 de ani Dan este subofițer la Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, iar în timpul liber, pompier voluntar în cadrul Serviciului Voluntariat pentru Situații de Urgență Livada.
Acum două săptămâni a ajutat la stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe case din Cartierul Verde, din Arad. După o luptă cu focul, care a durat mai bine de 4 ore, incendiul a fost stins. Dar nu și durerea unei familii, care a rămas fără casă.
Marea problemă a familiei era găsirea unui adăpost, având în vedere că au un copil mic, de 1 an și 6 luni și iarna se apropie.
Soluția a venit de la colegul nostru. Dan a luat legătura cu familia respectivă și le-a oferit un apartament în care să locuiască, atât cât au nevoie, până vor reconstrui locuința distrusă de incendiu.
Gestul lui Dan a adus liniște și speranță tinerilor părinți. Un gest pe care Dan îl face fără a aștepta nimic în schimb, căci a învățat de la părinții săi că un om bogat este acela care dăruiește.
Un sincer bravo acestui OM!

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.