Mon. Apr 6th, 2020

”Solidarii” si-au facut, din nou, datoria!!

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, inclusiv Ionel Popa, oameni stând jos

”O mașină de spălat manuală, asta îmi doresc!”

Astăzi, 8 noiembrie, cei de la ”Solidar” s-au deplasat la un caz umanitar adus la cunoștința de către un editorial din www.gazetadevaslui.ro . Este vorba despre familia Rusu Gheorghe, din localitatea Șerbotești, com. Solești, jud. Vaslui, un tata devotat, care isi crește singur cei doi copilași, Răzvan, de 10 ani și Alexandra, de 14 ani. Mama a părăsit domiciliul conjugal, fiind plecată departe de localitate. În aceste condiții cei trei au încercat să se descurce cumva. Situația s-a complicat în momentul în care tatăl s-a îmbolnăvit, fiind recent operat. El nu mai poate munci și singura sursă de venit o reprezintă alocația copiilor. Bineînțeles că Alexandra, ca fata mai mare, a preluat treburile casei. 
”Am aflat de la Răzvan că ea știe să gătească, exact ca o femeie matură. Chiar și sarmale a făcut. Doar să aibă din ce. Și Răzvan s-a lăudat că știe să facă ochiuri. Doar atât. Nu lipsesc de la școală și asta ne-a bucurat pe noi. D-na învățătoare Mihăilă Luminița, o prietenă mai veche de-a noastră, ne-a însoțit, confirmând că ambii copii merg la școală. Ba mai mult, Răzvan are rezultate bune! Ceea ce-i lipsește Alexandrei este o mașină de spălat manuală. Nu-și dorește dulciuri sau jucării de Moș Nicolae, ci doar o mașină de spălat. Au avut una, insa s-a defectat și nu mai poate fi reparată.
Noi le-am dus trei saci cu haine și alte lucruri (lenjerii, pătură etc) și un pachet cu alimente și dulciuri”, ne-a declarat Ionel Popa, presedintele asociatiei.
Asociația „SOLIDAR” Vaslui a fost reprezentată de către Irina Antonela – Popa și Ionel Popa, însoțiți de d-na Luminita Mihăilă.
Acestia mulțumesc tuturor celor care le-au trimis donații, astfel că au putut face o bucurie lui Răzvan și Alexandrei!
Totodată, au facut apel către toti cei care pot ajuta această familie cu o mașină de spălat manuală!
”Felicităm și noi copiii de la Liceul Economic ”Anghel Rugina” Vaslui, cei care ne-au scos la iveala cazul de la Serbotesti”, a mai spus Ionel Popa.


Dorelian David

Este posibil ca imaginea să conţină: masă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.