Mon. Apr 6th, 2020

Cupa ”Podu Inalt” la aruncari, editia a III-a, la Vaslui

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare

Clubul Sportiv ”Viitorul” Vaslui, în parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret (DJST) Vaslui si Federatia Romana de Atletism vă invită la Concursul National de aruncari Cupa Podul Înalt, Vaslui – Editia a III a
Scopul: Popularizarea atletismului, respectiv al acestor probe tehnice, verificarea și menținerea nivelului de pregătire al sportivilor la închiderea sezonului 2019, respectiv începutul sezonului 2020, de a pune la dispoziția sportivilor și a FRA baza sportivă a clubului, în vederea organizării competițiilor la nivel național.
Concursul are loc sambata, 9 noiembrie, incepand cu orele 9,00, pe baza sportivă a Clubului Sportiv “Viitorul” Vaslui (str. Decebal, nr.1).
Concursul se adresează următoarelor categorii de participanţi: Copii 1 + Juniori 3, Juniori 2, Juniori 1, Tineret, Seniori (Masculin+Feminin).
Probele la care se va desfasura intrecerea: suliță, disc, greutate, ciocan – Masculin+Feminin (fiecare categorie de vărstă aruncă cu obiectul categoriei, efectuăndu-se un singur clasament al probei). Numarul de incercari va fi de 6 aruncari pentru fiecare sportiv.
Materiale de concursvor fi conform regulamentului FRA pentru fiecare categorie.
Participarea se va face pe baza de înscrieri, pe formular tip FRA, trimis la organizatori.
Validarea s-a facut telefonic, pe data de 08.11.2018, între orele 09,00 – 14,00 la tel. 0742/536077.
Taxa de participare: 20.00 Lei 
Programul concursului

Ora 9.00 Disc F Ora 10,00 – Disc M

Greutate B Greutate F

Ora 12,00 Ciocan F+M

Ora 13,30 Suliță F+M

Festivitate de premiere: – după fiecare probă.
Clasamente : se va face un singur clasament individual pe probe, fete, baieți, pe categoriile de varstă mentionat la pct.3.
Premii: diploma si medalii, pentru primele trei locuri, cupă ptr. cea mai bună performanță la aruncarea ciocanului (F+M).
Organizare: Cheltuielile de organizare revin organizatorilor. Cheltuielile de transport si masă revin structurilor sportive participante la concurs.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.