Fri. Apr 3rd, 2020

”Solidarii” au..”comis-o” din nou!!

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, inclusiv Ionel Popa, persoane zâmbind, oameni în picioare şi în aer liber

O parte dintre membrii asociatiei umanitare ”Solidar” au vizitat fam. Gelu Loghin din localitatea Dumești, jud. Vaslui, a cărui locuință a ars acum câteva zile (în noaptea de 30 octombrie). La momentul incendiului în casă erau prezenți d-ul Gelu Loghin și tatăl acestuia, un bătrân in varsta de 85 ani. Incendiul s-a declanșat de la o sobă utilizată neglijent. Locuința fiind din paiantă, a ars rapid, astfel că nu s-a putut salva nimic din toată agoniseala. Cel mai tragic este că bătrânul și-a pierdut viața din cauza asfixierii cu fum. Ieri a fost înmormântat în cimitirul din localitate.
Astfel, Gelu Loghin trece printr-o nouă cumpănă după ce acum doi ani a rămas văduv. Important de reținut este faptul că el crește singur trei copii minunați, toți pe băncile școlilor. Giorgiana este studentă la Facultatea de Litere din Iași în anul II. Ștefania și Alexandru sunt elevi la Liceul Ștefan Procopiu din Vaslui, în clasele a XII-a, respectiv a X-a. ”Toți cei trei copii au rezultate foarte bune și astăzi am avut ocazia să-i și cunoaștem. Sunt copii cuminți, respectuoși și silitori la învățătură, așa cum mulți părinți și-ar dori. Lipsa mamei de care ar avea mare nevoie la vârsta lor, i-a maturizat și responsabilizat în același timp. Având în vedere cumpăna prin care trece familia, au nevoie de sprijin. Noi le-am dus astăzi trei saci cu îmbrăcăminte, o plapumă, două lenjerii și o pătură. De asemeni, le-am dus o saltea și 200 lei oferiți de d-na Genoveva Vasiliu, o prietenă de-a asociației noastre. Bineînțeles, le-am dus și alimente pe care le-am primit de la un domn ce dorește să rămână anonim”, ne-a declarat Ionel Popa, cel care a reprezentat asociatia, impreuna cu Antonela-Irina Popa.
Casa urmează să fie demolată, fiind distrusă în totalitate. La ora cand cei doi se aflau la fata locului mai ieșea fum din lemnul folosit la paiantă. Momentan se locuieste într-o căsuță bătrânească. Au mare nevoie de materiale de construcție pentru a reconstrui o locuință.Totodată, au nevoie de bunuri electrocasnice pentru că au pierdut absolut tot în incendiu: frigider, mașină de spălat, televizor, aragaz etc.
Cei care doresc să ajute pot contacta familia la mobil:Loghin Gelu – 0765.141.998.
Se pot face donații în bani în contul:
IBAN: RO03RNCB0503155793810001 deschis la BCR Vaslui
Titular cont: Loghin Giorgiana
”Cei care doresc să facă donații sau sponsorizări prin intermediul nostru punem la dispoziție contul:
IBAN: RO14BTRLRONCRT0225705504,deschis la Banca Transilvania, Sucursala Vaslui
Titular cont: Asociația SOLIDAR
CIF: 32379418
La detalii plata precizați: Cazul Loghin
„Nu putem să-l ajutăm niciodată pe Dumnezeu însă putem ajuta pe semenii noștri”. Constantin Brâncuși

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: pantofi, plantă şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: plantă şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: interior
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, în aer liber şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, inclusiv Ionel Popa, persoane zâmbind, oameni în picioare şi în aer liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.