Sun. Mar 29th, 2020

Topul firmelor, la Vaslui

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane

Ediția a 26-a a evenimentului Topul Firmelor 2018 s-a desfășurat la Restaurantul Tosca din Vaslui, având ca organizatori Camera de Comerț Industrie si Agricultura (CCIA) și Primăria Vaslui.
La gala economiei, industriei si a celorlalte sectoare ale activitatii din tara noastra au participaț prefectul Eduard Andrei Popica, subprefectul Mircea Gologan, primarul Vasile Paval, cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean (Ciprian Trifan si Vasile Mariciuc) delegați din Republica Moldova (conducerea Camerei de Comert de dincolo de Prut, alti reprezentanti, consulul Republicii Moldova de la Iași), reprezentanți de la camerele de comerț vecine judetului Vaslui, patroni de firme sau reprezentanti ai acestora, alti invitati, precum si mass-media locala.
Cu acest prilej au fost decernate plachete aniversare unor personalități ale județului și nu numai, elevi și studenți români și basarabeni merituoși, cadre didactice etc.
S-au decernat trofee colaboratorilor Camerei de Comerț, Industrie si Agricultura Vaslui. Trofeele au fost decernate pe baza clasificării în topuri. Ierarhizarea s-a făcut în baza Regulamentului CCIA Vaslui. Printre cei care au primit plachete aniversare din partea CCIA Vaslui i-am putut remarca pe omul de afaceri Constantin Dulute, creatorul brandului de vinuri Bunesti-Averesti, dar si pe fiica managerului general al Viacons Rutier, Adina Ralea, profesor universitar cu cetatenie franceza, membru al Academiei Române, precum si multi investitori care fac cinste judetului. A fost o adevãratã sãrbãtoare a oamenilor de afaceri din judet, pentru cã, la restaurantul Tosca, au fost vãzute si apreciate cele mai performante firme din toate domeniile de activitate din judetul nostru. “Este un fapt deosebit, extraordinar, cã ne putem întâlni cu totii în acest loc frumos, putem sã-i sãrbãtorim pe cei care contribuie, prin cifra lor de afaceri, cu sume importante, la bugetul local”, a spus, printre altele, primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavãl.
Momentele au fost pigmentate cu scurte secvente artistice, in care au evoluat cunoscutul interpret de muzica populara Gelu Voicu dar si Orchestra ”Rapsodia Vasluiului”, dirijata de Cristian Nastase.

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.