Wed. Jul 8th, 2020

Un nou gest marca ”Solidar”

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 8 persoane, inclusiv Ionel Popa, oameni în picioare şi interior

Membrii Asociatiei ”Solidar” din Vaslui au reușit să faca o mare bucurie Nicoletei Radu și întregii familii! Un suflet de om mărinimos și milostiv a achiziționat un frigider pe care ”facatorii” de bine s-au și grăbit să-l duca, știind că familia respectiva avea mare nevoie!
Asociația a fost reprezentată de Irina Antonela Popa, Roxana Păduraru și Ionel Popa.
De această dată au întâlnit și tatăl copiilor, un om simplu dar cumsecade. Familia a ținut să mulțumească tuturor celor care s-au gândit la ei! ”Au primit multe semne de umanitate și acest fapt i-a bucurat și pe ei! Este vorba despre acea parte a României frumoase, mai puțin înverșunate, mai puțin avidă de putere și de avere. Este acea parte care iese mai puțin la rampă dar fără de care România ar fi cu adevărat fără speranța.
La întoarcere am făcut un scurt popas la Episcopia Hușilor, pentru a ne ruga și a mulțumi lui Dumnezeu pentru binecuvântarea pe care ne-a dat-o de a putea ajuta pe alții. Ne-am rugat pentru sănătatea celor care ne-au sprijinit să facem bucurii acestei familii, pentru sănătatea tuturor celor care ne sunt alături.
La întoarcere am făcut un scurt popas la Episcopia Hușilor, pentru a ne ruga și a mulțumi lui Dumnezeu pentru binecuvântarea pe care ne-a DAT-o de a putea ajuta pe alții. Ne-am rugat pentru sănătatea celor care ne-au sprijinit să facem bucurii acestei familii, pentru sănătatea tuturor celor care ne sunt alături.res. Anul trecut pe vremea aceasta încă mai speram…
Dumnezeu să binecuvânteze omul care știe să se aplece la nevoile celor mai puțin norocoși!”, ne-a transmis Ionel Popa, presedintele Asociatiei umanitare ”Solidar” Vaslui.

Dorelian David

1 thought on “Un nou gest marca ”Solidar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.