Tue. Aug 16th, 2022

Apel de la Asociația „SOLIDAR”

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 8 persoane, inclusiv Ionel Popa, oameni stând jos, oameni în picioare şi interior

Cine poate oferi un frigider sau congelator?

Așa cum au promis, aseară unii membri ai Asociatiei Solidar din Vaslui au ajuns la Ghermănești, la cei cinci copilași crescuți de Nicoleta Radu. Le-au dus alimente (3 săculeți cu cartofi, varză, câte un bax de zahăr, făină și orez, mere și dulciuri). De asemeni, le-au dus un calculator și un cuptor cu microunde.
De altfel, prin Asociația „SOLIDAR” ei au mai primit o donație constând din alimente și la începutul iernii anului 2017, la recomandarea preotului paroh al localității.
Au întâlnit 5 copii cuminți cărora le place școala. Sunt foarte afectuoși și comunicativi ceea ce nouă ne-a produs o mare încântare. țțSolidariițț au fost primiti cu multă bucurie.
țțPe moment situația lor s-a ameliorat. Noi știm cât e de greu de crescut 5 copii mai ales când unul e la liceu. Ne bucură că oameni cu suflet din țară au sărit în ajutorul acestei familii. Știm că vor mai sosi ajutoare pentru ei și este foarte bine.
Din discuțiile cu mama copiilor, au nevoie de un congelator sau frigider cu congelator pentru a putea păstra produsele perisabile.
Am stabilit să ținem o legătură mai strânsă pentru a interveni în caz de nevoie peparcursul următorilor ani”, ne-a declarat Ionel Popa, presedintele Asociatiei ”Solidar” Vaslui .
La acțiune au participat Magdalena Nechita, Antonela-Irina Popa și Ionel Popa. Ei au fost însoțiti de prieteni din zona: Atena Ciobanu-Ursan și Marinela Sardaru.
Acestia mulțumesc din suflet celor care i-au sprijinit cu donații. Cu ajutorul lor au putut face această enormă bucurie. ”În mod special mulțumim d-lui Ciprian Malasanciuc care ne-a sprijinit cu alimente. Calculatorul l-am primit din Germania de la d-na Luminita Bohnenschuh, căreia îi mulțumim din suflet!”, a mai adaugat Popa.

Dorelian David

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare, noapte, copil şi în aer liber

1 thought on “Apel de la Asociația „SOLIDAR”

  1. Mulțumim pentru susținere! S-a rezolvat cu frigiderul! O doamnă cu suflet mare l-a comandat și în 2-3 zile va ajunge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.