Sun. Sep 20th, 2020

1 octombrie, ziua persoanelor varstnice

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

1 Octombrie este Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. 
Pentru Primăria municipiului Vaslui, această zi nu este doar un moment de omagiere a celor aflați în toamna vieții, ci și un prilej de a le arăta respectul și prețuirea pentru demnitatea cu care și-au trăit viața și au contribuit la ceea ce suntem astăzi. 
Astfel, de la orele 16.00, Parcul Copou va răsuna de cântece și voie bună pentru toți cei dornici să petreacă împreună cu seniorii orașului nostru, în acordurile Orchestrei Folclorice Rapsodia Vasluiului, dirijor Cristian Năstase, și ale Grupului Minifolk, coordonat de prof. Mihaela Flueraș.
Beneficiarii centrelor de zi pentru persoane de vârsta a III-a se vor bucura și ei de vizita și poeziile emoționante ale micuților de la grădinițele 3, 5 și 17, de cântecele și voia bună aduse de Grupul Domisong, prof. Carmen Trufia și Cercul de muzică ușoară, vocală și instrumentală de la Palatul Copiilor Vaslui, coordonat de prof. Alin Bulboacă, precum și de multe surprize plăcute, tombole, diplome, flori, felicitari, concursuri de dans, activități de socializare. ”Ne dorim, astfel, să-i asigurăm pe vârstnicii vasluieni că le suntem alături în fiecare clipă.
Totodată, Consiliul seniorilor vasluieni va avea o ședință de lucru cu primarul municipiului, ocazie cu care vom arăta respectul cuvenit experienței profesionale și de viață a unor vasluieni remarcabili”, ne-a transmis prof. Clitemnestra Geanina Tofan, purtator de cuvant in cadrul Primariei Vaslui.

Dorelian David

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând jos şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni stând jos, mulţime şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, mulţime şi în aer liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.