Mon. Sep 28th, 2020

”Zilele tanarului actor”

1 min read
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

In intervalul 27-29 septembrie are loc la Vaslui manifestarea intitulata ”Zilele tanarului actor”, ajunsa la cea de a treia editie. Actiunea se desfasoara in organizarea Consiliului Judetean Vaslui si Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Vaslui. Vor avea loc trei spectacole, doua dintre ele la sala mare a Casei de Cultura a Sindicatelor ”Constantin Tanase” Vaslui si unul la Sala Studio ”Valentin Silvestru” din incinta Casei de Cultura. Primul dintre cele 3 spectacole este o producție a instituției, sub coordonarea actorului Vlad Gălățianu, și are loc în această seară, de la orele 19,00, la Sala Studio de la Casa de Cultură ”Constantin Tănase”.
9 tineri din Vaslui, liceeni și studenți, vor parcurge traseul unui exercițiu de imaginație, care va fi creat cu aportul celor prezenți în sală.
În distribuție se regăsesc Amalia Postolache, Bianca Ioana Costin, Binaca Tănase, Crina Iurașcu, Dana Sandu, Denisa Viziru, Diana Torok, Iasmina Bazon și Ramona Gherasim.
Mâine, de la orele 19,00, la sala mare a Casei de Cultură ”Constantin Tănase” are loc spectacolul ”Metoda G”, pusă în scenă de UNATC ”I.L.Caragiale” București.
Duminică, în aceeași locație, de la orele 19,00 are loc spectacolul ”12 oameni furioși”, care reprezintă lucrarea de licență a studenților de la UNATC ”I.L.Caragiale” Bucuresti.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.