Thu. Sep 24th, 2020

Bunici de nota 100!!

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, inclusiv Ionel Popa, oameni în picioare

Voluntarii de la ”Solidar” Vaslui nu se dezmint. Acestia au mai facut un gest frumos, un gest de o mare noblete sufleteasca. Undeva în județul Vaslui, doi bunici și-au asumat rolul de a crește patru copilași: Radu – 15 ani, Ștefania – 7 ani, Rareș – 3 ani si Diana – 10 ani. Părinții au plecat în lume și nu au mai dat niciun semn.. Au uitat, pur si simplu, de ei. Iata insa ca cei din cadrul Asociatiei umanitare ”Solidar” Vaslui s-au gandit sa-i ajute rapid, cu ce au avut la indemana.
”Noi le-am dus hăinuțe, încălțăminte, rechizite și jucării.
Dumnezeu să binecuvânteze toți bunicii aflați în astfel de situații! Merită statui!Undeva în județul Vaslui, doi bunici și-au asumat rolul de a crește patru copilași, Radu – 15 ani, Ștefania – 7 ani,Rareș – 3 ani, Diana – 10 ani. Părinții au plecat în lume și nu mai dau niciun semn….
Noi le-am dus hăinuțe, încălțăminte, rechizite și jucării.
Dumnezeu să binecuvânteze toți bunicii aflați în astfel de situații! Merită statui! Mulțumim celor care ne fac donații, cu ajutorul cărora putem sprijini astfel de cazuri!”, ne-a transmis Ionel Popa, presedintele si sufletul Asociatiei umanitare ”Solidar” Vaslui.

Dorelian David

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.