Sat. Sep 19th, 2020

Mesajul primarului Vasile Paval cu prilejul deschiderii noului an scolar

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând jos

Dragi elevi, distinși dascăli și stimați părinți,

Ne aflăm astăzi în fața unui nou început de drum, cu o semnificație deosebită pentru noi toți.
Primăria Municipiului Vaslui și Consiliul Local Vaslui se vor implica permanent asupra bunului mers al procesului de învățământ, pentru ca toți elevii și toate cadrele didactice
să beneficieze de cele mai bune condiții de studiu și educație.
Dragi elevi, se așterne înaintea voastră o coală albă, pe care veți avea ocazia să așterneți amintiri frumoase cu colegii și profesorii voștri.
Anii de școală vor fi cei mai trainici prieteni din viața voastră! Din ei veți trage seva succesului profesional și personal! Nu ezitați să vă bucurați de ei și să explorați tot ceea ce vă oferă materiile de studiu!
Școala înseamnă cunoaștere, cultură, știință, respect și demnitate. Școala vă oferă cunoștințele și valorile fundamentale ale viitorului dumneavoastră și sunt garanția reușitei în viață, atât ca oameni, cât și în profesia pe care o veți alege.
Distinși dascăli, datoria dumneavoastră pare interminabilă, însă vine mereu însoțită de recompensele frumoase ale rezultatelor deosebite la concursuri și olimpiade școlare! Dați tot ce puteți pentru a rămâne în topul orașelor cu premii numeroase la învățătură și nu ezitați să vă dăruiți, bucurându-vă de roadele muncii dumneavoastre alături de elevi!
Stimați părinți, vă mulțumim pentru încrederea de a ne oferi șansa șlefuirii de acasă a celor mai prețioase ”bunuri” ale dumneavoastră, copiii! Ei sunt cei care vor face ca toate
eforturile dumneavoastră de acum să fie răsplătite cu o viață mai bună! Fiți alături de noi, de școală și de comunitate, și rezultatele nu vor întârzia să apară!
În ceea ce mă privește, știu că, așa cum am făcut de fiecare dată, voi răspunde
”PREZENT!” la fiecare solicitare de sprijin, fie în dezvoltarea bazei materiale, fie în organizarea de olimpiade și concursuri.
Tuturor vă transmit putere de muncă, împliniri și mult succes!

Și nu uitați că

ȘCOALA TE FACE OM!

Cu aleasă prețuire,
Primarul Municipiului Vaslui,
Ing. Vasile Pavăl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.