Mon. Sep 28th, 2020

Membrii Asociației „SOLIDAR” Vaslui, din nou la datorie

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: pantofi

Duminică, 21 iulie 2019, voluntari ai Asociației umanitare „SOLIDAR” din Vaslui au vizitat locuința cetățeanului Gheorghiță Giusca, din localitatea Bogdănești, comuna Bogdănești, județul Vaslui. Acestia au fost sesizați despre caz de către Liliana Anton, din aceeași localitate. ”Ajungand la fața locului am aflat că duminică, 14 iulie, un incendiu devastatator a produs grave prejudicii locuinței domnului Giușcă Gheorghiță. Acesta locuia împreună cu fiul său de 16 ani. Incendiul s-a declanșat de la un bolier izolat necorespunzător si s-a extins rapid spre acoperiș. Intervenția pompierilor a limitat pagubele. Din primele estimări, acoperișul trebuie refăcut în totalitate, tavanele, o parte din uși și ferestre. De asemenea, bunurile din casă au fost arse aproape în totalitate.
Noi am dus trei saci cu haine, încălțăminte, alte bunuri.
Facem apel către cei care pot sprijini în acest caz să sune la nr. de mobil 0766232264 (d-ul Giușcă) sau ne pot contacta pe noi la mobil 0753342654”, ne-a declarat Ionel Popa, presedintele Asociatiei umanitare ”Solidar” Vaslui.
Cei de la asociati au inut sa mulțumeasca Lilianei Anton, cea care s-a implicat si le-a adus la cunoștință cazul. De asemeni mmbrii asociatiei tin sa aduca mulțumiri tuturor celor care sprijină acțiunile lor.
Voluntarii implicați in actiunea de la Bogdanesti: Antonela Nechita, Rareș Vezetiu și Ionel Popa.

Este posibil ca imaginea să conţină: interior şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber şi interior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.