Mon. Sep 28th, 2020

Inchidere de proiect la CJ Vaslui

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni stând jos şi interior

La sala Stefan cel Mare a Consiliului Judetean Vaslui a avut loc conferinta de inchidere a proiectului intitulat ”Calitate si peformanta: strategie de management la Consiliul Judetean Vaslui”. La actiune au fost prezenti Dumitru Buzatu, presedintele CJ Vaslui, cei doi vicepresedinti, Ciprian Trifan si Vasile Mariciuc, viceprimarul Dragos Cazacu precum si sefi de servicii deconcentrate dar si echipa de implemenare a proiectului. Din aceasta au facut parte Alina Baractaru (manager de proiect), Ramona Rotaru (asistent manager), Alina Stroescu (responsabil financiar), Iulia Iacob (responsabil achizitii), Mariana Fîră (responsabil plăți), Ionela Mardare Rusu (responsabil formare) si Daniel Purice (specialist IT). Perioda de implementare a fost de 18 luni, incepand cu data de 29.01.2018 si pana la 28.07.2019. Bugetul proiectului a fost de 609.991.90 lei, din care 597.792.06 lei asistenta financiara nerambursabila (518.493.12 lei valoarea cofinantarii Uniunii Europene din FSE si 79.298.94 lei valoarea finatarii de la bugetul de stat) precum si 12.199.84 lei din partea beneficiarului. Obiectivul general al proiectului a presupus optimizarea proceselor orientate catre beneficiari prin conformarea calitatii serviciilor publice furnizate de Consiliul Judetean Vaslui la cerinele standardului ISO 9001:2015 si raportarea la managementul performantei bazat pe instrumentul Balanced Scorecard. De-a lungul celor 18 luni de proiect s-au derulat numeroase activitati. Prin implementarea acestora s-au obtinut urmatoarele rezultate principale:
sistemul de management al calitatii implementat la nivelul institutiei Consiliului Judetean Vaslui in conformitate cu standardul ISO 9001:2015;
BSC implementat la nivelul institutiei Consiliului Judetean Vaslui;
cunostinte si abilitati imbunatatite la nivelul a 50 de participanti la sesiunile de instruire si formare legate de domeniul managementului calitatii si performantei.

Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, oameni stând jos, masă şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, oameni stând jos, ecran şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni stând jos şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni stând jos, camera de zi şi interior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.