Fri. Dec 4th, 2020

„Omenia este prima dintre virtuți” (Vauvenargues)

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, copil şi în aer liber

Frații Odobescu, Sorin și Valentin, unul locuind in Iași și celalalt în Galați, au moștenit o casă în Vaslui. La un moment dat s-au decis s-o vândă. Având în vedere că persoana care a cumpărat-o nu a dorit și bunurile din interior, cei doi frați ne-au contactat spre a dona către cei aflați în nevoi acele bunuri. Prima familie vizată de noi a fost familia Cozma din localitatea Zăpodeni. Această familie este formată din șase copilași și adulți (mama copiilor fiind cu sănătatea șubrezită). Primăria a încercat să-i ajute să-și construiască o casă. Casa e la roșu fiind necesare materiale pentru finalizarea tencuielilor, zugrăvelilor, uși, geamuri și mobilier. Cu ajutorul Primăriei (implicarea directă a viceprimarului Valentin Baron) care a asigurat transportul, bunurile fraților Odobescu au ajuns la familia Cozma.
”Felicităm frații Odobescu pentru gândul frumos de a face bine unei familii aflate în nevoi! Totodată, facem un apel și spre alte persoane care pot ajuta această familie să-și finalizeze locuința! Pot contacta Primăria (0235342216) sau pe noi (0753342654) pentru sprijin logistic”, ne-a declarat Ionel Popa, presedintele Asociatiei umanitare ”Solidar”.
„Aceasta este bunătatea. Nu înseamnă să faci ceva pentru cineva, pentru că acesta nu poate, ci pentru că tu poţi” (Andrew Iskander)

Este posibil ca imaginea să conţină: plantă, copac şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând jos, copac, pantofi, cer, plantă şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: cer, nor şi în aer liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.