Fri. Dec 4th, 2020

”Solidarii”, din nou la inaltime

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, oameni în picioare şi în aer liber

Voluntarii Asociatiei umanitare „SOLIDAR” s-au deplasat în satul Sârbi, comuna Banca, județul Vaslui, acolo unde în seara zilei de 21.06.2019 a ars complet o casă. Este vorba despre locuința familiei Petruța Chirvase, care locuia împreună cu cei doi copii minori și cu tatăl copiilor.
Din imaginile atașate se poate observa că nu s-a putut recupera nimic. Încă mai iese fum din mormanul de lut. ”Noi le-am dus bunuri de utilitate imediată: haine, încălțăminte, plapumă, cearceafuri, vase de bucătărie, jucării și rechizite, alte bunuri. De asemenea, le-am dus alimente și dulciuri la copii.
Mulțumim din suflet tuturor susținătorilor noștri, mulțumim d-lui care ne-a trimis alimente (dorește să rămână anonim).
Mulțumim d-nei Ramona Bejenaru, cadru didactic la școala din localitate care ne-a adus la cunoștință despre acest caz. Dumneaei ne-a lăudat copiii care sunt buni la învățătură”, ne-a declarat Ionel popa, presedintele de la ”Solidar”.
Voluntarii implicați in transportul de la Sarbi: David Bălău, Eric Ozarchevici, Rareș Viziteu, coordonați de Ionel Popa.
Cei care doresc să ajute această familie care momentan locuiește la părinții mamei copiilor, în aceeași localitate, o pot face prin intermediul nostru sau direct. D-na Chirvase Petruța poate fi contactată la telefonul 0759568216.
„Lucrul la timp dăruit, prețuiește îndoit”, un proverb românesc care se croieste perfect pe cazul nostru.

Este posibil ca imaginea să conţină: plantă, în aer liber şi natură
Este posibil ca imaginea să conţină: cer, copac, pantofi, plantă, în aer liber şi natură
Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.