Wed. May 12th, 2021

Mesajul primarului Vasile Paval de ”Ziua absolventului”

2 min read

Final de liceu – 2019: emotiile profunde ale despărtirii, nelinis tea încercărilor viitoare, trăirile cristalizându-se în amintiri !
Lăsati-vă stăpâniti de mândria de a fi…absolventi! Abia peste ceva timp veti simti mai nemilos resemnarea acestui final.
Ce dulce-amar este gustul acestui moment! Ce ani de o frumusete tulburătoare si inegalabilă rămân în urmă! Ati învătat să credeti în puterea visului pentru mâine, ati căutat răspunsuri la întrebări nerostite, ati adunat clipe ce nu vi le va răpi nimeni, niciodată!
În toti acesti ani, ati lăsat urme în viata liceului si fiecare colti sor al acestuia vi s-a întipărit în suflet. Liceul a devenit pentru voi…acasă. De aceea se spune că din liceu nu pleci nicicând.
Rezultatele voastre de exceptie la olimpiade si concursuri scolare au contribuit serios la consolidarea imaginii scolii vasluiene si a Vasluiului în panoplia învătământului românesc.
Cei care au contribuit la formarea voastră umană si profesională vă vor însoti mereu devenirea cu gândul lor ocrotitor si cu speranta că au asigurat în inimile voastre un atriu sau un ventricul aparte, învelit în respect si încredere.
Să nu-i uităm pe părintii vostri, cei care au suferit alături de voi în momentele dificile, cei care v-au sustinut si încurajat. Le datorati, fără doar si poate, satisfactia viitorului vostru împlinit.
Este final de liceu, dar forfota zilelor de scoală vă va fi mereu fond sonor atunci când, obositi, veti conjuga verbele la imperfect. Ce minunat e să simt că ziua de mâine este a voastră, că eforturile voastre au fost răsplătite si că puteti privi încrezători spre mâine! Eu vă doresc să fiti puternici si curajosi în fata oricărei încercări. Păsiti în viată pe picioarele voastre, urmati-vă drumul cu încăpătânare si satisfactiile nu vor întârzia să apară. Stiu că veti reusi, pentru că am ajuns să vă cunosc si am încredere în voi.
Trăiti frumos si demn si umpleti-vă viata cu bucurii simple si curate!
Să fie pace si sănătate în viata voastră!
Mult succes la examenele ce vă asteaptă în curând si… nu uitati:
Vasluiul este al vostru si vă asteaptă!
Cu dragoste si mândrie,
Ing. Vasile Pavăl
Primarul Municipiului Vaslui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.