Sat. Jan 16th, 2021

Clubului Sportiv Municipal Vaslui

2 min read

Scrisoare deschisă 
Când am decis înființarea Clubului Sportiv Municipal Vaslui au fost voci care, îngrijorate, preziceau sfârșitul handbalului în orașul nostru. Deși dificilă, decizia a fost luată în plenul Consiliului Local și, împreună cu dumneavoastră, echipa tehnică și jucătorii, am convenit că primul obiectiv al CSM Vaslui este accederea în Liga Națională.
Poate au fost momente în care nu v-ați încrezut în forțele proprii, poate au fost clipe în care v-ați simțit copleșiți de responsabilitate, însă eu nu m-am îndoit nici o secundă de faptul că dăruirea și eforturile voastre vor fi sortite succesului!
Handbalul vasluian a fost și rămâne puternic datorită unor oameni devotați, așa ca dumneavoastră.
Mă bucură enorm să constat că eforturile financiare și susținerea oferită în decursul acestui an s-au transpus în obținerea, de la Federația Română de Handbal, a titlului de CEA MAI BUNĂ ECHIPĂ DIN DIVIZIA A DE HANDBAL MASCULIN. Cu siguranță, FRH a demonstrat încă o dată probitatea profesională a delegaților, care, prin respectarea îndatoririlor de serviciu și a regulamentelor, au dat Cezarului ce-i al Cezarului: LOCUL I ÎN DIVIZIA A pentru handbalul vasluian. Le mulțumim și lor, pe această cale, și îi asigurăm că vom dovedi în continuare că titlul obținut este unul pe deplin meritat!
Vouă, dragi sportivi și antrenori, vă transmitem recunoștință pentru bucuria oferită, mulțumiri pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o și vă garantăm că vom fi alături de performanța vasluiană indiferent de domeniul în care se manifestă ea, așa cum am făcut-o și până acum! Suntem mândri de voi, de felul în care v-ați asumat, ca o adevărată echipă, obiectivul sezonului și vă dorim să nu renunțați niciodată la țelurile voastre profesionale! 
Felicitări, CSM Vaslui! Duceți mai departe numele orașului nostru cu aceeași mândrie și dăruire ca și până acum!

Cu deosebit respect,
PRIMAR,
Ing. Vasile PAVĂL

Este posibil ca imaginea să conţină: text
Este posibil ca imaginea să conţină: 12 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare, costum şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 18 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi costum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.